Skip to content

Data-First

Data-First is gespecialiseerd in de werving van BI, Data & Analytics specialisten op zowel vaste als flexibele basis. Dit doen wij door continu, uitsluitend in contact te staan met Dataspecialisten. Door deze focus is er uitstekende marktkennis bij onze consultants en wordt er nauw contact onderhouden met een relevant netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Hierdoor leveren wij zowel aan kandidaten en opdrachtgevers een snelle persoonlijke service.
Data-First brengt de behoeften van de opdrachtgever in kaart en matcht dit met de kandidaat die daarbij past. Andersom schakelen we continu met kandidaten om hen te helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan die bij hen past.

Voor opdrachtgevers:
Onze werkgebieden zijn onder andere: Business Intelligence, Data analisten, Datawarehouse specialisten, Data Scientisten, Database Administrators, Data Engineers, Data gerelateerde Managers, Data Architecten, Business Analisten, Scrum Masters en Product Owners van data producten etc.

Data-First biedt drie mogelijkheden voor opdrachtgevers:

 1. Werving en Selectie
  Data-First ondersteunt u en uw organisatie in de zoektocht naar een data specialist welke bij u in dienst treedt.
 1. Interim
  Heeft u een tijdelijke arbeidskracht nodig of heeft u behoefte aan een flexibele schil van personeel binnen uw organisatie? Data-First ondersteunt opdrachtgevers met de zoektocht naar tijdelijke data specialisten.
 1. Detavast
  Via onze detavast oplossingen bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid van detachering in combinatie met de mogelijkheid om een data specialist na een bepaalde tijd in vaste dienst te nemen. Zo kunt u enige tijd samenwerken met een specialist alvorens u zich met uw bedrijf aan deze specialist bindt.

Data-First onderscheidt zich door:

 • Enkel de focus op data specialisten
 • Focus op een soort dienstverband (W&S, Interim of Detavast)
 • Consultant gericht op een specifieke provincie

Persoonlijk contact
Door nauw persoonlijk contact via diverse kanalen weet Data-First wat er speelt binnen het netwerk van Dataspecialisten. Zo spreken wij ieder uur specialisten in uw regio en weten wij wat hen beweegt in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op via info@data-first.nl en de verantwoordelijke consultant welke zich focust op uw specialisme in uw regio neemt contact met u op!